TOPlist TOPlist

среда, 11 марта 2015 г.

Каталоги статей, велика користь

Відмінний спосіб підвищити відвідуваність сайту - розміщення тематичних статей в безкоштовному каталозі. Безліч каталогів з великим вибором рубрик пропонують розміщення статей, привертають увагу користувачів. Це суттєво економить рекламний бюджет і час на розкрутку. Адже клієнти самі легко і швидко знаходять потрібну їм рубрику, переходять на сайт для замовлення товарів та послуг!

У наш час високих технологій практично кожна поважаюча себе організація має сайтом в мережі Інтернет або, як мінімум, сторінку з інформацією про товари і послуги. Що стосується окремих людей, то кожному хочеться якось заявити про себе на просторах Інтернету, декларувати свої інтереси, здібності, уподобання та хобі, висловити думки. Це пояснює затребуваність послуги по створенню сайтів, а також надмірну популярність соціальних мереж, які, по суті, є готовим шаблоном сайту.

Білий каталог статей Barnoba.ru являє собою рубрикатор з різними категоріями, де відвідувачі пишуть статті з різних питань - від домашнього господарства та виховання дітей до високих технологій, автомобільного сервісу або фінансового менеджменту. Наприклад, власник сайту, надає послуги по ремонту квартир, може розмістити в каталозі статтю на потрібну тему і оформити відповідні фрази в тексті гіперпосиланнями. Посилання призведе відвідувача, читає статтю, на сайт з послугами, де він може оформити замовлення і принести автору статті значний дохід.

Каталоги статей - це метод реклами, який особливо ефективний в Інтернеті завдяки унікальності тексту кожної статті. Загальновідомо, що кіберпростір розростається буквально кожну хвилину, і дуже складно зробити сайт або написати текст, який буде досить унікальним для пошукових систем.
Важливо підтримувати високу унікальність контенту на сайті і регулярно оновлювати його не тільки щодо дизайну, але і текстових матеріалів. Низька унікальність тексту і вмісту сайту означає, що пошукові машини його "не бачать" - а значить, його буде дуже важко виявити при звичайному пошуку в рядку браузера. На перший план вийдуть сайт конкурентів, які перехоплять значну частину клієнтів.

Щоб розмістити статтю в Білому каталозі статей, потрібно написати текст на відповідну тему. Це можна зробити самостійно або залучити професійного копірайтера. Знайти автора майбутньої статті нескладно - варто заглянути на будь-яку з бірж контенту. Вартість статей також невелика.

Всі витрати на розкрутку сайт в Мережі будуть мінімальними, а ефект від розміщення інформації в каталозі безкоштовних статей може принести велику вигоду. Багато що залежить від популярності каталогу - наскільки часто його відвідують користувачі, ступінь повноти рубрик цікавими текстами. Білий каталог статей Barnoba.ru - чудовий спосіб легко і швидко домогтися популярності і оптимізації будь-якого сайту.