TOPlist TOPlist

воскресенье, 15 марта 2015 г.

Добро пожаловать в Омск

Ви любите подорожувати? Чи часто відвідуєте друзів в нашому місті? Чи Вам «по долгу служби» часто доводиться їздити в інші міста? Тоді перед вами напевно гостро стоїть питання, де зупинитися в Омську. Знайти готель в Омську недорого не так-то просто. Особливо це стосується готелів в центрі міста, де ціни «кусаються».


В свою чергу ми пропонуємо Вам готель економ-класу «Міленіум», яка хоч і розташована не в центрі міста, але в якості обслуговування не поступається.

Готель «Міленіум» пропонує недорогі місця в 2-х, 3-х, 4-х, 6-ти і 8-ми місних номерах. Основним напрямком нашої роботи є бюджетне розміщення відрядження, туристів, студентів і спортсменів, груп туристів. Готель економ-класу «Міленіум» знаходиться в Лівобережній частині міста Омська, недалеко від автовокзалу та аеропорту. Зручне розташування готелю дозволяє без проблем дістатися до потрібного Вам місця. У нас працює ввічливий і привітний персонал, який завжди з радістю відповість на всі ваші запитання і допоможе з заселенням. Сучасна обробка номерів, телевізор та міні-холодильник у кожному номері, їдальня і цілодобовий буфет, а також швидкий інтернет зроблять ваш відпочинок комфортним. Ліжко з ортопедичним матрацом забезпечить міцний і здоровий сон кожному гостю. Для гостей, що приїхали на особистому автомобілі, надається безкоштовна автостоянка.

Готель «Міленіум» пропонує широкий спектр додаткових послуг: факс/копіювальні послуги, прання та прасування білизни, екскурсії, трансфер. Також в нашому готелі здійснюється реєстрація іноземних громадян.

Вас приємно здивують демократичні ціни за проживання готелі. Ви зможете зупинитися у нас всього за 350 руб/добу з людини. Постійно діють спеціальні програми, пропозиції та знижки для корпоративних клієнтів. Готель «Міленіум» - високий рівень комфорту за доступними цінами! Ми чекаємо Вас 24 години в добу, 7 днів в тиждень!