TOPlist TOPlist

суббота, 17 января 2015 г.

Хочете купити квартиру від забудовника? Всі забудовники дають знижку.

Темпи будівництва житлових будинків неухильно зростають, сьогодні квартири від забудовника в Краснодарі пропонують практично стільки, скільки їх хочуть купити. А це означає, що продавець і покупець знаходяться в однакових умовах.


Є можливість торгу, на який готові йти ті, хто продає будинки і квартири. Будь то це забудовник чи фіз особа. Раз дефіциту житла на ринку більше немає, ціна стає більш привабливою. Значно знизилася вартість на квартири в будинках, побудованих ще в 20-му столітті. Загальновизнаним факт - дійсна вартість квартири набагато нижче тієї, що пропонують покупцеві. Робиться це в розрахунку на те, що він буде торгуватися, намагаючись знизити ціну. В результаті всі залишаються задоволені: покупець економить певну суму, яку вдалося виторгувати, а продавець у будь-якому випадку не працює собі в мінус.

Але як зрозуміти, можливий торг, якщо це не згадується в оголошенні? Головна ознака - квартира продається вже досить давно. Як правило, продавець не змінює ціну, але вона може знижуватись під впливом ринку. Крім того, «старі» оголошення можуть належати тим продавцям, які намагаються продати квартиру самі, без посередників. Не всі вміють грамотно продавати, а значить, продавець може скидати ціну, щоб не упустити незговірливого покупця. Пам'ятайте про ці фактори, коли купуєте квартиру від власника.